Van Luijn Installaties is gespecialiseerd in het installeren en renoveren van complete verwarmingsinstallaties, maar ook in het installeren en repareren van cv-ketels en regelingen. Ook voor de installatiewerkzaamheden met betrekking tot de renovatie van uw badkamer of toilet bent u bij ons aan het juiste adres.

Van Luijn Installaties biedt hiervoor een scala van mogelijkheden, zoals het leveren en monteren van een complete verwarmingsinstallatie en/of cv-ketel, maar ook het vervangen van oude leidingen en radiatoren. Ook het vervangen van bijvoorbeeld de radiator in de badkamer, de regeling van uw cv-ketel, een close-in boiler in de keuken, bestaande radiatorkranen, bad, douche, toilet etcetera  behoort tot de mogelijkheden.

Om uw woning of bedrijf te verwarmen kunt u gebruik maken van radiatoren, convectoren of vloerverwarming of een combinatie van deze verwarmingstechnieken. Van Luijn Installaties adviseert u welke ketel het beste bij uw situatie past. Hierbij kunt u denken aan een combiketel of een ketel gecombineerd met een boiler.

Om u jarenlang zorgeloos te kunnen laten genieten van uw centrale verwarmingsinstallatie, badkamer of keuken kiest Van Luijn Installaties ervoor om enkel te werken met de beste merken en het beste materiaal